מעוניין לקנות מפרש 3במצב תקין
מנהלים: batgalim, גולן, hadaryuval
מעוניין לקנות מפרש 3במצב תקין
ובמחיר סביר.
אבינעם-0528588201
אני בבית רק עוד שבועיים
אבינעם-0528588201
אני בבית רק עוד שבועיים
אמרת 3? - לאיזה מטרה בדיוק?
יש לי 4 זול במצב מעולה, אם מעונין דבר איתי:
מוטי - 0545-416649
מחיר כמה??? 300? 400? שנה? יצרן? דגם?
מוטי - 0545-416649
מחיר כמה??? 300? 400? שנה? יצרן? דגם?
תקרא כאן http://www.batgalim.org.il/forum/viewto ... E%F4%F8%F9
דיון בפורום על המפרשים שכדאי להחזיק... פחות מ4.5 אין לך מה לחפש (ולדעתי גם בו לא תוכל להשתמש כמעט)
דיון בפורום על המפרשים שכדאי להחזיק... פחות מ4.5 אין לך מה לחפש (ולדעתי גם בו לא תוכל להשתמש כמעט)
4.2 Force 2006
לי יש 4.2 Force 2006
במצב חדש מאוד מחיר 1000 ש"ח
מפרש מעולה מתאים מ- 25 קשר ומעלה .
במצב חדש מאוד מחיר 1000 ש"ח
מפרש מעולה מתאים מ- 25 קשר ומעלה .
אני רוצה מפרש קטן כי אני בצבא ובד"כ כשאני חוזר אז הרוח חזקה{חורף...}ואני רוצה לנצל ימי גלישה.
יש לי מפרש 4.7 אבל ברוח של 20 קשר אני בקושי מצליח להחזיק אותו ובטח בקושי מצליח להרים אותו בהרמת מתחילים{לא הגעתי לשלב של ווטרסטארט} ולכן אני רוצה מפרש קטן שגם כשיש רוח חזקה אני אוכל לגלוש.
אומנם לא במהירות גדולה אבל עצם זה שאני אוכל לנצל את היום לגלישה זה כבר משהו.
מפרשי 4 לא מתאימים לי כי יש לי 4.7 ואני רוצה משהו קטן יותר בצורה משמעותית ולכן משהו בסביבות ה3 3.5 מתאימים לי לפי דעתי.
יש לי מפרש 4.7 אבל ברוח של 20 קשר אני בקושי מצליח להחזיק אותו ובטח בקושי מצליח להרים אותו בהרמת מתחילים{לא הגעתי לשלב של ווטרסטארט} ולכן אני רוצה מפרש קטן שגם כשיש רוח חזקה אני אוכל לגלוש.
אומנם לא במהירות גדולה אבל עצם זה שאני אוכל לנצל את היום לגלישה זה כבר משהו.
מפרשי 4 לא מתאימים לי כי יש לי 4.7 ואני רוצה משהו קטן יותר בצורה משמעותית ולכן משהו בסביבות ה3 3.5 מתאימים לי לפי דעתי.
צר לי, אבל ביום של 20 קשר בחורף כמעט תמיד או שתהיה רוח מזרחית או שיהיה ים גלי - בכל מקרה לא מומלץ לך להכנס בתנאים כאלה...
באסה, אבל מה לעשות - אתה לא רוצה לשבור את הציוד, או יותר גרוע - שימצאו אותך באיזה חוף בלוב....
4.7 זה די והותר - תמתח אותו טוב ותכנס בתנאים רגועים ויהיה בסדר...
אם תכנס במזרחית או בגלים גם מפרש 2 לא יעזור...
באסה, אבל מה לעשות - אתה לא רוצה לשבור את הציוד, או יותר גרוע - שימצאו אותך באיזה חוף בלוב....
4.7 זה די והותר - תמתח אותו טוב ותכנס בתנאים רגועים ויהיה בסדר...
אם תכנס במזרחית או בגלים גם מפרש 2 לא יעזור...
התקדמות
כדי להתקדם כדאי לך דוקא לקנות מפרש יותר גדול ממה שיש לך עכשיו ולנצל ימים עם רוח יותר חלשה.
לפני שתלמד ווטר-סטארט אל תחשוב בכלל להכנס בימים שבהם הרוח חזקה מדי למפרש 4.7 ... הגלים יקשו עליך להרים מפרש ואתה עלול למצוא את עצמך בצרות צרורות.
לפני שתלמד ווטר-סטארט אל תחשוב בכלל להכנס בימים שבהם הרוח חזקה מדי למפרש 4.7 ... הגלים יקשו עליך להרים מפרש ואתה עלול למצוא את עצמך בצרות צרורות.