מגעיל מגעיל מגעיל......

פורום גלישת רוח, גלישת קייט ושייט - windsurf, kitesurf, sailing

מנהלים: batgalim, גולן

סמל אישי של משתמש
flaka

מגעיל מגעיל מגעיל......

שליחה על ידי flaka »

שלום לכולם אני יושב לי פה בבית ומדפדפ פה בדפי הפורום האחרונים וממש נגעל .חברה תתבישו ומכל הלב אני אומר את זה.איזה התנצחיות איזו רמה נמוכה איזו כוחניות לא ייאמן גולן וכרמי, ממש לא מתאים לכם לרדת למקומות כאלה בכלל. אתם ייצוגיים ואין מה לעשות .תשמרו על קור רוח ורמה ,נראה שכאילו הפכתם לזוג פוליטיקאים ..מה זה ?באמת לא מתאים לראות את ..זה יש פה הרבה זבל במקום ים ,גלים,ורוח ,במקום להתמקד בספורט עצמו כולם נוברים בזבל.חשבתי שהאתר הזה הוקם ונבנה מתוך "טוהר"ואהבת הים .לאן זה יורד לבית שימוש.גולן וכרמי הרמתם אתר, לקחתם תפקיד חובה עליכם להשאר מחוץ לקלחת ולהתעלם,אפילו אם מה שנאמר מקומם ומרגיז לפעמים שווה לא להתייחס ,בשבילי אתם קצת אכזבה יצא ממכם משהו שלא מתאים .!!לתפקיד!! יש עוד הרבה מה לעשות ולפתח, גם באתר הזה ,למשל יש המון אירועים בעולם שקשורים בגלישה, למה אתם לא דואגים לעלות אותם באתר יש המון חומר מעניין תמונות ,ביצועים.תחריות.מה זה לא חשוב??תעלו דברים ונפתח דיונים על גולשים בעולם ותנאים מטורפים ,הבועה הבת גלמית סתם מכערת את הספורט שלנו באיזה שהוא מקום , חלאס אם כל המריבות האלה.
דברי הם גם לכל שאר האנשים שמחמים סתם את האוירה תרגיעו ותשמרו את האנרגיות והעצבים למים ,אני מבין שאם אין תנאים כולם במחזור ובוער להם .אבל די מגעיל. ושתגיע כבר הסערה הבאה כי באמת נמאס.......
סמל אישי של משתמש
גולן
איזה_גולש_אתה: גולש חספקה
יצירת קשר:

שליחה על ידי גולן »

אדון flaka,
אני מקבל את מה שאתה אומר (למרות שגם הגיע הזמן שנדע מי אתה).
לפעמים אי אפשר להבליג על אותם דברי הבל, זבל ושטות שנאמרים ע"י אותו
בן אדם (ואני לא מתכוון ל rajdoot) כבר תקופה ארוכה.
הצעתך מעניינת מאוד. למה שלא תיקח על עצמך להעשיר אותנו כאן בפורום
ובאתר בחדשות מעולם הגלישה?
סמל אישי של משתמש
flaka

שליחה על ידי flaka »

גולן כל מה שאני מציע לך זה להראות בגרות ולשתוק ,,כמו שלא תראה את עופר נימרודי עונה במעריב ,אתה לא צריך לענות לשטויות המטרה שלך הושגה עשית והקמת משהו יפה ומכובד כוחניות לא צריכה להיות הדרך שלך..נב בקרוב אני מתכוון לעלות המון המון חיוכים על פניהם של כל גולשי בת גלים אם איזו הפקה יפה נראה לי שזה אני שאצתרך לעשות את הצעד הראשון ושכולם יהנו ממנו אז נשתמע...בדרך.
סמל אישי של משתמש
carbon fiber

שליחה על ידי carbon fiber »

איפה יאצקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק :lol: :lol:
תמונה
סמל אישי של משתמש
flaka

שליחה על ידי flaka »

מר לבייאאאאאאאאאאאאאאא הוא בדרך והתזמורת אחריו...................בת גלים עומדת להתפוץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץ...............
סמל אישי של משתמש
ducasdagan

שחר

שליחה על ידי ducasdagan »

אנחנו חברים לא רוצה להתעמת איתך אבל באמת עדיף שתפסיק עם החום
לפחות לפני שאתה כותב כאן,כאלה שטויות לא ראיתי מזמן
באמת חבל,אתה עושה רושם טוב
יום טוב
דוכס
ואם לא תענה לי זה יהיה הכי טוב
דוכס
סמל אישי של משתמש
flaka

שליחה על ידי flaka »

אח שלי נכבד אני יענה לך במשפט שסבא שלי היקר, ז"ל נהג לומר לי שהגעתי לבגרות , ""כשאתה משחק אם ילדים תן להם לנצח"" מקווה שעניתי לך יפה ולא נפגעת...תשתחרר אחי תשתחרר......נב חום לנצח....
סמל אישי של משתמש
ducasdagan

שחר

הבעייה היא שאתה לא משחק עם ילדים
אלא עם אנשים בוגרים,ובתור אחד שאני כן מעריך
עדיף שלא תכנס לוויכוח שכנראה תוצאותיו ברורות
מקווה שעכשיו יעבירו הילוך ילכו לעירייה יוציאו את ההצעה הזוכה
ויראו את מה ששטרסלר אומר שלא יעבדו עליכם
כי זה מה שעושים שנים,בכייה לדורות
יום טוב פלאקה
נ,ב-חום לנצח
דוכס
תמונה
סמל אישי של משתמש
aharon

שליחה על ידי aharon »

דוכס אל תעבוד עלינו עם תמונות של הבת זוג שלך מחזיקה את הילד.
תמונה כזאת זה כמו לכתוב סיפור מדהים בעיתון אבל בלי שמות .
אנחנו רוצים כאן תמונה , שלך איתו ,ודיר בלק אם לא יהיה לאתר בת גלים בלעדיות על תמונה כזאת.
since1981[img]http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/y/a/m/_/g/a/l/5/3/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200603172339494748/200612200756569015/hatima.jpg[/img]אקי פלקסר0523715696
Moshe

שליחה על ידי Moshe »

נו דוכס, נגיד שהייתי בעיריה וכתוב שם שאתה זכית. יש משטרה ויש פרקליטות ויש בית משפט. למה אתה לא פונה אליהם??? כתב לך כבר יוסי את זה מזמן ואתה עדיין ממשיך עם אותו הסיפור.
סמל אישי של משתמש
rajdoot

rajdoot

שליחה על ידי rajdoot »

.

"צריך לחשוב לפני שמדברים ולשקול לפני שמבצעים"
וילאם שקספיר
סמל אישי של משתמש
flaka

שליחה על ידי flaka »

דוכס ידידי היקר קודם כל ,אם זו האשה שלך והבן שלך אז מה אתה בכלל מחפש בבועה הזו שנקראת "בת גלים""לך, יש לך חיים חדשים שנראים פיצוץ.תפנה את האנרגיה שלך לקידום הדבר הבא....שהולך לקרות ....
וחוץ מזה יש לי בקשה נוספת והלוואי שתסכים לשתף פעולה ,בתור אב חדש וטרי שאמור לשמש דוגמא לדור הבא ,תעשה טובה תחליף את התמונה של הבחורה אם התחת למעלה ((אחי כל כך הרבה זמן אם אותם תחתונים זה כבר מעלה עובש))אבל אל תחליף לתמונה של עוד בחורה, תחליף לתמונה שלך ""דורון דוכס""האיש שדפק את הלופים הכי מטורפים שנראו בארץ עד היום,האיש שקפיצות הקייט שלו מטריפות את הדעת.תן לנו הדור הזקן וגם הדור הצעיר שלא ייצא לו להכיר, תן לנו משהו מהעוצמה שגרמה לכולם לדעת מי זה דוכס לא זיונים ולא תחתונים אח שלו תן דוגמא טובה לכל השאר, את האינטימיות תשמור לרגעים שבארבע עיניים בחברה .תרד קצת אל העם, קצת משהו פשוט שידעו שאתה אותו דוכס הגולש ואוהב הים ולא המחליף והדור הממשיך של "דן בן עמוץ ,השם ייקום דמו "" אמן שתסכים בשבילי זו תיהיה שמחה גדולה.....אתה גם תגלה שבשמחה הזו יש עוד אנשים ..שחק אותה...
סמל אישי של משתמש
ducasdagan

שחר

המקום שלעצמו לא מעניין אותי
מה שאני עשיתי בשבילו כבר אף אחד לא יביא
וממש לא מעניין אותי מה אנשים חושבים,פעם זה עניין אותי מזמן כבר לא
ומר משה היקר שלפי שאלתך אינך בקיא בפרטים
לכן עדיף שלא אתייחס,כי בגלל שאלות מסוג זה ובורות
המקום ישאר ככה כל החיים
תהנו
דוכס
Moshe

שליחה על ידי Moshe »

מה הבעיה להתייחס. הנה, קיבלת את הטוב ביותר שיכול וזכית במכרז ונגיד שהמפעיל "גנב" לך את המכרז (ואין לי ששום קשר אליו), מה עשית עם זה חוץ מלצעוק בפורומים?.

אתה שולח אנשים לבדוק תוצאות של מכרז, וכשמישהו חוזר אליך עם התוצאה הטובה ביותר עבורך אתה זורק את זה עם "אינך בקיא בדברים". אז למה אתה שולח אנשים לבדוק את המכרז?. או שתתיחס לדברים או שאל תזכיר אותם. בדרך כלל אתה לא מתבייש לדבר אז מה הבעיה שלך לדבר בנושא?.

ואם לא זכית אז לא זכית. אין שני זוכים. אולי זה הטון דיבור שלך, אולי השיער הארוך, אולי הנסיון שיש למפעיל בחיפה ובת"א, לך תדע. ואם תיחמנו שם אפשר להקליט אנשים, לבטל מכרזים. ככה זה בעולם העסקים. לא נלחמים דרך הפורומים. סתם אני חוזר על מה שיוסי אמר לך.
סמל אישי של משתמש
flaka

שליחה על ידי flaka »

דוכס אחי קח אויר תנשום ,תרגע ותקרא שוב את מה שביקשתי זה חשוב....
שלח תגובה