אני בעד בחירות ! -

פורום גלישת רוח, גלישת קייט ושייט - windsurf, kitesurf, sailing

מנהלים: batgalim, גולן

שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
הדר

אני בעד בחירות ! -

שליחה על ידי הדר »

הצעתו המקורית של ראג'דוד.
אני באמת חושב שצריך לערוך בחירות בקרב הגולשים , כדי לבחור קבוצה שתוביל אותנו.

לדעתי צריך להתחיל ב: רשימת מועמדים. מתוך הרשימה אפשר יהיה לבחור.

אם זה נראה לכם טוב והוגן, אנא רישמו את שימכם בטופיק זה כמועמדים לייצג את הגולשים.

אני מאמין שאנשים שיבחרו ע"י ציבור הגולשים יהיו בעלי מוטיבציה להשקיע מזמנם וממרצם כדי לקדם את הענינים של כולנו.

יאללה דמוקרטיה !

עוד הצעה : כל מי שרושם את שמו כמועמד, רצוי מאד שיציין את דרכי פעולתו המתוכנים, כמה זמן הוא מוכן להשקיע בנושא (בשבוע/בחודש), ועוד פרטים/רעיונות שהוא רוצא לקדם, ואולי גם דרכי פעולה בראשי-פרקים, וזאת כדי שנוכל לדעת בעד מי להצביע.

לדעתי צריכים להבחר בין 2 עד 8 מועמדים. (פחות מ-2 זה מעט מידי, ויותר מ-8 זה יותר מידי )
סמל אישי של משתמש
aharon

שליחה על ידי aharon »

כאן אני חייב להגיב ברצינות ולאמר את דעתי , אין בשום פנים ואופן מקום לערוך בחירות כאלה או אחרות .
לאורך כל הדרך גם בתקופת שיא המאבק וגם היום כל מי שרוצה ליזום או לקחת חלק בכל פעילות שהיא שקשורה לאינטרסים של הגולשים יכול לעשות את זה. אף אחד לא מונע ממנו וכל פעילות התקבלה ותתקבל תמיד בברכה.
לדעתי זה גם היה סוד ההצלחה שלנו במאבק העיקרי נגד ייבוש החוף ובניית מרינה. זה שלא היינו גוף פוליטי נבחר אלא קבוצה גדולה של אנשים עם אידאלוגיה ממוקדת מאוד אהבת גלים זה בעצם הביא את הניצחון הגדול.
אנו עומדים לפני מערכת בחירות לראשיות המקומיות שתערך בנובמבר 2008.
מי שחושב שיש לו מה לתרום בזירה המוניציפלית בכל מה שקשור לים ולגלישה מוזמן לתרום את חלקו.
גולן כרמי הדר דניאל ואנוכי נמשיך ליהיות פעילים בכל מה שיראה לנו חשוב .
אף אחד מאיתנו לא פועל מתוך אינטרסים אישיים אלא מתוך הבנתינו את הצרכים ומתוך אותה אידאולוגיה שהובילה אותנו בימי שיא המאבק.
רגדוט היית בעבר מוזמן ואתה מוזמן גם היום לקחת חלק בכל פעילות ,
ולא רק אתה . כל מי שיש לו איזה שהוא רעיון מוזמן לקדם אותו דרך הפורום.
למישהוא יש רעיון איך לעשות מניפולציות על מזג האויר???
since1981[img]http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/y/a/m/_/g/a/l/5/3/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200603172339494748/200612200756569015/hatima.jpg[/img]אקי פלקסר0523715696
סמל אישי של משתמש
doron_hackam

שליחה על ידי doron_hackam »

הרעיון של הדר היה יכול להיות רעיון לא רע כדי להכניס לפרופורציה הנכונה את האנשים המצויינים שמביעים התעניינות מגוד גדולה באתר האינטרנט ובאתר הגלישה, אבל ניחנים בדרך מחשבה תבניתית אשר לפיה בכל מקום שכמה אנשים עושים את העבודה עבור כל היתר, חייבת לקום מפלגה וצריכות להיות בחירות.
לפי דעתי הצנועה, מפלגות, סיעות ובחירות הם שורש כל הרע. הן יוצרות פילוג במקום אחווה, הן מעלות אל פני השטח אינטרסים אגואיסטיים של אנשים והופכים להיות העיקר והן צורכות המון אנרגיה ומשאבים שצריכים להיות מופנים למקומות אחרים.
לכן, מאוד יפה שכל מי שרוצה ויכול לתרום מקומו ב"הנהגה" שמור - כמו המקום של יהודים, בארץ, על פי חוק השבות.
מי שרוצה במקום זה להמליך ולהדיח - שיתייצב מולי. בנוכחות קהל.
סמל אישי של משתמש
aharon

שליחה על ידי aharon »

דורון להתמודד מולך ???
זה כבר באמת קו אדום ...
גם היום כמעט שנתיים וחצי אחרי המאבק , אנשים מונעים בדלק שאתה תדלקת אותם.
היית ,גם עכשיו אתה ,וכך תיהיה גם בעתיד המנהיג האחד והיחיד.
מה שחסר לך כדי ליהיות מועמד הגולשים לראשות עיריית חיפה זו דירה בבת גלים ושינוי כתובת בתעודת זהות.
since1981[img]http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/y/a/m/_/g/a/l/5/3/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200603172339494748/200612200756569015/hatima.jpg[/img]אקי פלקסר0523715696
סמל אישי של משתמש
doron_hackam

אקי, אני התכוונתי לא להתמודד בבחירות. בעיקר מכיוון שדעתי מאוד מאוד נוחה מכל האנשים העושים יום יום במלאכה. אני התכוונתי להתמודד בויכוח מול מי שמרגיש צורך בבחירות, הדחה והמלכה.
סמל אישי של משתמש
oridag

שליחה על ידי oridag »

אוקי אז עכשיו מתחילים לדבר ברצינות.
דעתי היא שמצד אחד חכם צודק- למי יש כח לבזבז את זמנו בהתנצחויות ובמאבקי כח שלא מתאימים לאופי המאבק ,לאופי הפעילות שהיתה, שעדיין נעשית ואני מאוד מקווה שעוד תעשה בגדול.
גם לאופיים הנוח והכמעט טהור של הגולשים ולאופיו של ענף הספורט שלנו, זה נראה לא מתאים.

מצד שני ושוב אני מביע את דעתי האישית - ההיסטוריה מלמדת, שנעשתה לפחות טעות אסטרטגית אחת, שהפכה את הניצחון במאבק שלנו לחצי ניצחון. טעות ענקית שתוקעת אותנו, תוקעת את ההתלהבות והמומנטום שצברנו, תוקעת את הספורט.
הטעות הזאת נעשתה בגלל חוסר סדר בינינו לבין עצמינו,בגלל חוסר הבנה בסיסית של כמה אנשים משלנו בהיסטוריה של ענף הגלישה בארץ ובהיסטוריה של היבואנים והאנשים המובילים אותו,בגלל חוסר התחשבות בדעתם של אנשים שכן מבינים את ההיסטוריה הזאת
וגם בגלל קצת חנוניות, קצת פחדנות וקצת תפישת תחת.
אסור לנו שטעות בסדר גודל כזה תקרה שוב!!!

את צורך המנהיגות שלי אני מנסה לספק בתוך הים אבל אם אפשר לקדם משהו מחוצה לו אז למה לא?
אני חושב שבחירות זה לא מתאים, מה שמתאים זה לשוב למפגשים שלנו כמו בתקופת המאבק - מי שיכל לבוא מגיע ,מדברים ואולי אפילו מצביעים לגבי החלטות ומחלקים תפקידים.
אני נציג הגולשים ב PWA וכך אנו מקדמים דברים שם. בלי מאבקי כח רק רצון לקדם.

אני מוכן לקיים מפגש ראשון אצלי (רציתי כבר ביום שישי אבל לא יצא) אם תחשבו שזב רעיון טוב אודיע בהקדם על מועד אחר.

ארנון דגן.
סמל אישי של משתמש
doron_hackam

מיצריץ, אני מחר בבית אורן. רוצה להיפגש?
סמל אישי של משתמש
oridag

שליחה על ידי oridag »

דבר איתי חביבי
סמל אישי של משתמש
rajdoot

שלטון העם

שליחה על ידי rajdoot »

אין בדיוק דבר כזה עם תמיד נשלט
ודמוקרטיה זה לא בדיוק
מה שסיפרו לכם
מקסימום עם בוחר את מי שישלוט עליו

אבל תראו מה קורה שיש אנרכיה
נהוג בעמים המפותחים ששליח הציבור נבחר ע"י העם
לא ע"י עצמו העירייה המשטרה וכו

אני כבר יודע למי אני יצביע...
סמל אישי של משתמש
הדר

שליחה על ידי הדר »

אני מצטט את ההצעה המקורית מבית מדרשו של RAJDOOT:

rajdoot
Newbie

פורסם: חמישי דצמ' 20, 2007 12:39 pm נושא ההודעה: הגיע הזמן שנבחרי הציבור יהיו נבחרים

--------------------------------------------------------------------------------

גולן כרמי הדר אקי דוכס דניאל הופמן ושות

תראו אני מבין שלכולם איכפת מהחוף ומהגלישה וזה יפה מאוד
אני אומנם גולש צעיר מאוד ומיד כשהתחלתי בעשייה חברתית למען החוף הבנתי שקצת חבל על הזמן

מי הסמיך את החבורה העליזה לקבל החלטות אפשר לחשוב שחוף הים הפף להיות שייך לקומץ אנשים
אני לא יודע מה הסמכויות של החבורה מבחינה חוקית לעשות וליקבוע מה יהיה

מעניין מאוד אם ככה הדברים צריכים להיות
זה נחמד שיש אתר מצלמה ומד רוח ובאמת כל הכבוד לכם
אבל לא חשבתם אולי לקיים בחירות לנציגות גולשי הרוח של בת גלים בצורה דמוקרטית
להתחיל לקדם את החוף
חייבים הנהגה נבחרת ע"י הגולשים

כל הטענות שנשמעו כאן מאוד נכונות וכולם צודקים אבל בכל זאת צריך משהו לנהל את העניינים ובצורה רצינית להנהיג ולא לכבות שריפות (על תיקחו דוגמא מההנהגה של מדינת ישראל)
ולא לפי מזג האוויר
אני יודע שאתם אוהבים תחזית אבל אי פשר ככה לקדם דברים
אני אישית מעדיף להשקיע בהתנדבות מסוג אחר שנראת לי חשובה לא פחות משמירה על הטבע וערכיו
אבל הגיע הזמן להגיד
הים הוא של כולם
ולא יכול להיות שקבוצה בעלת גישה חיובית אומנם תיקח את העניינים לידיים
ותעשה לפי ראות עינייה
אם אתם מיצגים את גולשי בת גלים ולא את רצונותיכם האישיות הגיע הזמן ללכת לבחירות

אני מתכוון לרוץ
............................ סוף ציטוט ...........................................

ועוד ציטוט אחד של הבחור :

rajdoot פורסם: שלישי דצמ' 25, 2007 3:23 pm נושא ההודעה: שלטון העם

--------------------------------------------------------------------------------

אין בדיוק דבר כזה עם תמיד נשלט
ודמוקרטיה זה לא בדיוק
מה שסיפרו לכם
מקסימום עם בוחר את מי שישלוט עליו

אבל תראו מה קורה שיש אנרכיה
נהוג בעמים המפותחים ששליח הציבור נבחר ע"י העם
לא ע"י עצמו העירייה המשטרה וכו

אני כבר יודע למי אני יצביע...

ווואלה RAJDOOT , ............. בלבלת אותי ! - :lol: :lol: :lol:

תגיד ת'אמת : אתה מצליח להבין את עצמך ? - :twde:
שלח תגובה