כרמי גולן הדר ואקי ולכל החברה - באהבה

פורום גלישת רוח, גלישת קייט ושייט - windsurf, kitesurf, sailing

מנהלים: batgalim, גולן

שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
doron_hackam

כרמי גולן הדר ואקי ולכל החברה - באהבה

שליחה על ידי doron_hackam »

זהו א) מכתב תודה וב) מכתב הסבר למבקשי הבחירות.

יצא לי לקרוא וקצת בתמהון על ההצעות ה"פוליטיות" וגם על הביקורות השונות ועל אלה המשונות.

לפי דעתי, מגיעה לכם תודה גדולה והוקרה על כל המפעלות והפעולות.

בשמי ובשם כמה חברים שאני לא מכיר ולא דיברתי איתם אבל אני מנחש שהיו מסכימים לכל מילה, אני מביע התנצלות ומבוכה על דברים שמופנם כלפיכם הרבה מחוסר ידיעה וחוסר נסיון ושאילו היו נאמרים על ידי מביני דבר או על ידי אנשים רציניים היו יכולים להיחשב בהחלט ככפיות טובה לשמה. שהיא תכונה לא יפה.

עד כאן התודה.

למבקשי הבחירות ול"אופוזיציה" כולל דוכס האהוב:

א) מבחינה פוליטית, מונהג כאן מן מנגנון חסר תקדים של מיקרופון פתוח וגם ממשלה רב שרית ופתוחה.

כל מי שרוצה להיבחר ל" הנהגה" - מוזמן להצטרף גם ללא בחירות ולהיחשב אוטומטית כמנהיג. וכדאי גם לציין שכל אחד מ"המנהיגים" ישמח מאוד לשראות סוף סוף שיש אנשים רציניים חדשים שמוכנים לשאת באחריות ולפטור מהנטל את הותיקים.
אני לפחות הייתי מאושר מזה.
אבל בגלל שהנושא יקר מדי לכולנו וגם השקענו בו המון שנות אדם ויזע - יש כמה תכונות מינימאליות שהיינו מצפים לראות מהמצטרפים להנהגה, בעיקר שכל ודיפלומטיה.

ב) אם לתמצת את הרעיונות הטובים של דוכס, ולחלץ אותן מתוך דברי הבלע וחוסר הנימוס - אז מה שבעצם מציעים כאן הוא ראשיתו של מאבק חדש. לאחר שהחוף, שוחרר מאימת הכרישים, ולאחר שהשקענו (אתם השקעתם) המון בתכניות ורעיונות לפארק פלא, - מציעים כאן להתחיל ביוזמה חדשה שאם אני מבין נכון, אחד ממרכיביה הוא מה שמכונה בציונות - אמנסיפציה - כלומר השתחררות. ההשתחררות היא כמובן, מכל גורם שמעכב את פיתוח ענף הגלישה והקייט ברצועת החוף. בין אם זה גורם מוניציפאלי, בין אם זה גורם עיסקי (למשל - המפעיל) ובין אם אלה גורמים אחרים.
חלק מההשתחררות תלוי גם בקיומן של אלטרנטיבות ושל יוזמות.

מה שדוכס ניסה להציע בדרכו המילולית הוא שהאלטרנטיבות של יוזמה עיסקית בחוף אינן קלות לביצוע ללא השקעה כספית וסיכון כספי מאסיבי.

הטיעון הזה - לדעתי נכון.

מכאן נובע, שהדרך היעילה והזמינה יותר מבחינה כלכלית ומשפטית, היא לאכוף באמצעות העיריה או בעצמנו - את הוראות המכרז על המפעיל ו/או על העיריה, אם ובמידה שהן לא מקויימות ואז - או לגרום לכך שהמפעיל יפעיל את החוף כהלכה ולשביעות רצון המשתמשים (אם תנאי המיכרז מחייבים אותו לכך - ולדעתי הם אכן מחייבים) - או לגרום לביטול ההסכם (בלאו הכי ישנה לדעת רבים בעייה משפטית באופן שבו נערך המיכרז ולעריכת מכרז חדש.

גם הדרך האלטרנטיבית הזו מצריכה מחשבה, יוזמה ובעיקר מסירות ונכונות של אנשים. ייתכן שגם תקציב מסויים.

ומכאן - תורכם. אשמח להציע עזרה.
hoffman10

מצטרף לחכם

שליחה על ידי hoffman10 »

אני מסכים אם דברי התודה של חכם לכל מי שלקח חלק במאבק כולל כרמי גולן הדר חכם עצמו וגם דורון דוכס שהיה הראשון שסיפר לי על פרוייקט המרינה ועל המאבק. בעקבות זה הצטרפתי עם כי בצורה מינורית מאד ובעיקר בנוכחות בהפגנות ובוועדה האחרונה.
אני חושב שצריך לשלב ידיים (ולא להתנגח) על מנת להזיז את העניינים. הגישה של משפחת הדגניים בהחלט נראית הכי טובה. תיפגשו, תדונו, תלבנו ותעבירו את מקטרת השלום עד שיצא עשן לבן.
היות שאני לא חיפאי אלא מגיע מלוד קשה לי לקחת חלק יותר פעיל ולעזור מעבר לתמיכה המוראלית והצעות.
סליחה הדר שאני לא יכול לסתום :? אבל אם גלשתי היום שעה במכון בקור שהיה ואחרי זה נסעתי להלוויה בבית העלמין החדש של חיפה והקריות אז כנראה שבכל זאת אכפת לי מבת גלים למרות תרומתי הדלה מאד.
סמל אישי של משתמש
naty

חכם דורון

שליחה על ידי naty »

יפה לקרא את הודעותיך

לימדת אותנו כאן פרק בהתנסחות ודיפלומטיה

אך אני חייב להגיב :

אם אתה בטוח שמר דורון דוכס יכול לעזור למאבק .....

האם כדאי בכלל לחשוב על הצטרפותו להנהגה ?

האם סגנונו של האיש וצורת התנסחותו לא יסכן את המעט שהושג ?

האם בת גלים צריכה סגנון בריוני בהנהגה כזה שיעיף את המאבק מכל המדרגות
ויכניסו את כרישי הנדל"ן בחזרה פנימה ?

אני קצת תמיה על כך בהתחשב במה שתרמת למאבק שאתה מוכן
בכלל לחשוב על אפשרות כזו .

את דוכס אנחנו מכירים יפה , הוא נכשל והכשיל כל מ שהיה מעורב איתו
בכל נושא אפשרי , רעיון גרוע מאד לתת לאיש דריסת רגל
קלה שבקלות בכל דבר וענין .

ועוד מוזר לי שאנשים נבונים כגון רזי תומכים ברעיון הזה .

לאחר דברי הבלע שהאיש השמיע כאן מקומו אינו בפורום הזה ולא בכל
פורום שהוא .

אני מופתע שאנשים מוכנים בכלל לשבת איתו באותו חדר , אני לא מוכן
לשבת איתו בשום מקום , וטוב יעשו מי שאיכפת להם מהמקום
אם ישכחו מהרעיון להשתמש בשירותיו .

שום טוב לא יצא ממנו !
[img]http://communabuilder.tapuz.co.il/UsersFolders/hisardut/images/1712200646701.jpg[/img]
סמל אישי של משתמש
carmicarmi
איזה_גולש_אתה: גולש קייט

שליחה על ידי carmicarmi »

לחכם (באדם), תודה על הפרגון.
מסכים עם דבריך שאחת הבעיות היא שהאלטרנטיבה אכן אינה ברורה בשלב זה
...קל וחומר אינה אטרקטיבית.

ואולם,
אם יקום תותח על חלל ויגיש תכנית ריאלית ומגובה פיננסית וניהולית, אז בוודאי נמצא את המוטיבציה לנסות ולבצע אמנסיפציה.
סמל אישי של משתמש
Idan L

שליחה על ידי Idan L »

לדעתי צריך לרכז את כל המידע שמפוזר אצל כולם (עלויות, ניירת, מכרזים, תוכניות קודמות, מודיעין פנימי 8) ) ולראות מה ניתן לעשות.
מה שזורקים כאן על עלויות ואי-יכולת לכסותן הוא אולי נכון, ואולי לא. צריך קצת מספרים כדי לראות.
מה גם, שאם תצא לפועל תכנית הטיילת המסתורית שאקי שמע אליה (ועוד לא ברורה עמדת ה"מטה" בקשר אליה) זה עשוי לשנות את פני הדברים ולהגדיל את התנועה באיזור.

העובדה היא שאפילו כרגע, במצב הרעוע הקיים המקום כנראה לא מפסיד - אחרת היה נסגר. אפילו מסעדת יוטבתה, שבעיניי זה לא ברור איך היא עוד קיימת, חיה ובועטת.

העובדה היא שבעת המכרז הקודם היו לא מעט קופצים - כנראה שיש להם סיבה.
הבעייה היא כמו שכבר ציינתי בעיקר העיריה.

גם מי שמציע להעלות דרישות בפני ערן - שיבורך, אבל צריך להבין שגם הוא לא יביע נכונות לפיתוח כאשר הוא עומד בפני מגבלות העיריה.
סמל אישי של משתמש
ducasdagan

איזה יופי

שליחה על ידי ducasdagan »

אני קורא טופיק שהתחיל כביכול לפני שנה חצי
אבל שמח שהגיעה ההבנה שברור שאחריה יגיעו גם המעשים
תוכנית על חלל היתה אבל לא היתה הבנה
היום יש כבר הבנה אבל אין תוכנית על חלל
אבל זה מגיע,ואם צריך לפעמים לרדת נמוך כדי לעלות למעלה אז אשרינו
נולד לי בן מזל טוב חח
ככה שנתי אתה יכול להמשיך לדבר לעצמך כמו תמיד
אני יושב וקורא ומתמוגג מנפלאות כתיבתך המופלאה
יישר כח.
וגולן כרמי הדר פלקסר ו,, מקווה שלא תפספסו את ההזדנות השנייה
כי אני לא יכול לקחת חלק,אני בריון וגס רוח ככל הנראה ממ
ועידן בקשר לכמה אנשים הלכו למכרז,רק אני והמפעיל
יום טוב
דורון
סמל אישי של משתמש
אורן

שליחה על ידי אורן »

אני לא מתערב באף טופיק פה (גם אסור לי)..............אבל דבר אחד אני חייב להגיד :........

דוקס ..................מזל טוב להולדת הבן , עכשיו תיראה מה זה פלה , ושתהנה מימנו , זה ממש כיף , ושוב מזל טוב :dw2r:
[url=http://img268.imageshack.us/i/orenep05050900411.jpg/][img]http://img268.imageshack.us/img268/962/orenep05050900411.jpg[/img][/url]
סמל אישי של משתמש
carmicarmi
איזה_גולש_אתה: גולש קייט

שליחה על ידי carmicarmi »

כן דוכס.
מזל טוב. מאחל שתיהנה מהסטאטוס החדש.
ילדים זה הכל !
וכל השאר קטן.
רק אב יבין זאת.
סמל אישי של משתמש
גולן
איזה_גולש_אתה: גולש חספקה
יצירת קשר:

שליחה על ידי גולן »

דוכס,
מזל טוב ! :lol: :lol: :lol:
מה זה באמת כבר חשוב לך עכשיו אם יש דשא או בוץ
או מפעיל שקרן או עירייה.
ילדים זה דבר אחר לגמרי.
יאללה תמונות !
סמל אישי של משתמש
nir_h

דוכס, הרבה מזל טוב !

שליחה על ידי nir_h »

:D
סמל אישי של משתמש
aharon

שליחה על ידי aharon »

לדורון דוכס מזל טוב להולדת הבן.
שיהיה לך רק טוב. :dw2r:
since1981[img]http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/y/a/m/_/g/a/l/5/3/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200603172339494748/200612200756569015/hatima.jpg[/img]אקי פלקסר0523715696
סמל אישי של משתמש
יניבי26

שליחה על ידי יניבי26 »

דוכס--המון המון מזל טוב.............
ויש לי רעיון קטנטן.,.,.
אם העיריה תקצה משטח רולר בליידס\החלקה על סקייטבורד באיזור הכנסיה\בת גלים...,.,והמפעיל העתידי לבוא, ימכור ציוד כזה...זה נראה לי רעיון לא רע.,.,.
ועכשיו... לפני ההתלהמות שאופפת את הפורום הזה לאחרונה.....מ1 עד 10 כמה אני חי בסרט? :jj:
סמל אישי של משתמש
יניבי26

שליחה על ידי יניבי26 »

אחד אחד---לא כולם.,.,,
סמל אישי של משתמש
wood1

שליחה על ידי wood1 »

דורון המוןהמון מזל טוב רק בריאות ורוח טובה

איתי :lol:
שלח תגובה