נעמי ברוט

פורום הנוסטלגיה של שכונת בת גלים.
זה המקום לחלוק חוויות משנים עברו לכל ילידי וחברי השכונה

מנהלים: batgalim, aharon

שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
ayala

נעמי ברוט

שליחה על ידי ayala »

נעמי ברוט היתה הסמל של בת-גלים לא פחות מהספורטאים ועל כן חשתי צורך לספר לכם סיפור על מעלליה, כבר עברו יותר מ-40 שנה וחל על זה חוק התיישנות.
בשנות ה-60 נהננו לשבת בקומפנייץ במרפסת לשתות קפה ולאכול אבטיח קר ממש ליד הים.
כשמשפחת שיטרית קנתה את המקום והפכה אותו ל"מסעדג" הוחלט ע"י הנהלת המסעדה שהמקום יהפוך למסעדה אקסלוסיבית ואין יותר שתיית קפה בלבד אלא ארוחת דגים .
את הבת-גלימים הדבר מאד הרגיז. קשה לשנות הרגלים של שנים....
ואז נעמי ברוט (שהיתה לה השפעה הרסנית עלי) החליטה להתנקם.
היא הלכה לשוק וקנתה מרות של דגים (מרה) והרבה אבקת כביסה ועם כל האספקה הזאת ניגשנו למוסה ז"ל להציע את עזרתנו במטבח.
מוסה כמובן הסכים ואנחנו במלוא המרץ התחלנו לעבוד. מנקות דגים ונעמי מזריקה להם מרות. מערבבות את החומוס ומרק הדגים ושופכות לסירים אבקת כביסה... בכמויות אדירות....
כשסיימנו, נעמי אמרה לי, הערב נשב ונאכל במסעדה, אני רוצה לראות מה יקרה ללקוחות כשיאכלו מה שרקחנו.... אני אראה לו מה זה מסעדה אכסלוסיבית, כל הלקוחות יברחו....
הגענו בערב, התיישבנו לראות מה יקרה.
והפלא ופלא, אנשים אכלו דגים וחומוס ומרק דגים, לא היו תלונות על האוכל.
ונעמי לחשה לי באוזן, תראי מה זה כשהולך לבן-אדם קלף מנצח, שום דבר רע לא מצליח לפגוע בו.
אצל נעמי בבית זכיתי להכיר סלבריטאים עם שם עולמי, כמו הרקדן רודולף נורייב, אלן דילון, סריטה מונטיאל, ג'יימס בראון ועוד...
נעמי היתה עתונאית של "העולם הזה" ומסיבות סילבסטר שערכה בבית מומנו ע"י העתון, היה תמיד שמח שם, אמנים ושחקנים מכל קצוות הארץ הגיעו,אף פעם לא ידעת למה לצפות, תמיד היא שלפה איזו הפתעה. פיצלה ממכבי חיפה היה מספק את המשקאות.
ידידי ארי ברגר שלף אותי פעם מהבית שלה ואמר לי : את ילדה טובה ממשפחה טובה כל זה לא בשבילך ולא יוסיף לך דבר. לא עזר לו כמובן....
אני הייתי בקשר עם נעמי עד שנפטרה בבית אבות, בודדה, ערירית וחסרת כל. כמה עצוב
סמל אישי של משתמש
aharon

שליחה על ידי aharon »

האם למישהו יש תמונה של נעמי משתזפת בביקיני נועז על חומה צמוד לבה"ד???
אנחנו כילדים בגיל העשרה היינו מתקרבים כמה שיותר לראות את האטרקציה.
:msw2:
since1981[img]http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/y/a/m/_/g/a/l/5/3/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200603172339494748/200612200756569015/hatima.jpg[/img]אקי פלקסר0523715696
סמל אישי של משתמש
ayala

שליחה על ידי ayala »

כשנעמי נפטרה היתה עליה כתבה גדולה באיזה עתון חיפאי. שם היתה תמונה שלה בבגד הים הבקיני הלבן המפורסם שלה.
כדאי לחפש בארכיון של העתון. אני לא יודעת איזה עתון זה היה. שלחו לי את הכתבה ולצערי לא שמרתי אותה.
סמל אישי של משתמש
aharon

שליחה על ידי aharon »

אני יכול לנסות להגיע איך שהוא להדי שהיתה אישתו של גרשוני ...
אולי לה יש משהו?
since1981[img]http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/y/a/m/_/g/a/l/5/3/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200603172339494748/200612200756569015/hatima.jpg[/img]אקי פלקסר0523715696
שלח תגובה