אל תתחילו להעלות פה הצעות כי יש משהו ספציפי שאני מבקש.
1) הגלשנים צריכים להיות של JP שניהם.
2) גלשן ראשון (לחבר שלי ניסן) פריסטייל-וויב בנפח שבין 94-84 שנתון של 2003-2004 במצב טוב ובמחיר הוגן.
3) גלשן שני (עבורי) פריסטייל-וויב בנפח שבין 83-78 (אם העדפה ל 78) שנתון 2006-2007 במצב מעולה (בלי תיקונים ובלי מכות ושיפשופים רציניים) ובמחיר הוגן.
טלפון להצעות 0528584601
אפשר לתת הצעות גם פה בהודעה או בפרטי
רזי
מחפש 2 גלשנים
מנהלים: batgalim, גולן, hadaryuval
לגבי הפרטים שנתת
יש חוסר דיוק בין הפרטים אצלך באתר לעומת הדגמים שרשומים.
תתקן אותם בשביל האמינות
קח דוגמא: הפריסטייל וויב הקטן של 2007 באורך 237 ס"מ, רוחב 57 אצלך רשום אורך 240 ורוחב 55. הפרטים יותר מתאימים לרדיקל וויב מה שלא מתאים לי (אני עוד לא ברמה טובה לאקסטרים וויבריידינג). גם הגדול יותר לא מתאים לפרטים באתר שלJP אוסטרליה. אני אצור קשר עם הנייד שרשום על שני הגלשנים ואחרי שאקבל פרטים נכונים שנתון אמיתי ופרטי גלשן אמיתיים אבוא עם חבר לראות ונחליט עם מתאים לנו
תתקן אותם בשביל האמינות

קח דוגמא: הפריסטייל וויב הקטן של 2007 באורך 237 ס"מ, רוחב 57 אצלך רשום אורך 240 ורוחב 55. הפרטים יותר מתאימים לרדיקל וויב מה שלא מתאים לי (אני עוד לא ברמה טובה לאקסטרים וויבריידינג). גם הגדול יותר לא מתאים לפרטים באתר שלJP אוסטרליה. אני אצור קשר עם הנייד שרשום על שני הגלשנים ואחרי שאקבל פרטים נכונים שנתון אמיתי ופרטי גלשן אמיתיים אבוא עם חבר לראות ונחליט עם מתאים לנו
Re: לגבי הפרטים שנתת
אדון נכבד.....hoffman10 כתב:יש חוסר דיוק בין הפרטים אצלך באתר לעומת הדגמים שרשומים.
תתקן אותם בשביל האמינות![]()
אני לא מקבל אחוזים....אני מפרסם לאנשים טובים את הציוד שהם רוצים למכור....
פרטים זה מה שקבלתי..אני לא אוהב JP מה לעשות אני אוהב אותם שחורות.....
ראיתי שאתה מחפש ...אז שלחתי לך אינפורמציה...אפילו תודה לא כתבת ?????
חג שמח.(קבל בחיוך).
יהודה סליחה
אתה צודק במאה אחוז
אז תודה רבה על הפרטים
מקווה לקבל פרטים ברורים יותר מבעל הגלשנים של JP אותם אתה מפרסם.
חג שמח
אז תודה רבה על הפרטים
מקווה לקבל פרטים ברורים יותר מבעל הגלשנים של JP אותם אתה מפרסם.
חג שמח