סטורם ריידר מזוית השידור

פורום גלישת רוח, גלישת קייט ושייט - windsurf, kitesurf, sailing

מנהלים: batgalim, גולן

שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
carbon fiber

סטורם ריידר מזוית השידור

שליחה על ידי carbon fiber »

מזה כחודש לערך אני שומע באויר...ס סט סטו סססטור סטוררררםםם סטורם רייידררררררררררר וכולי גחלים!
אני אוהב את האנשים ההתרחשויות הרוחות המטורפות הקור הנכנס לעצמות הגשם שמצליף וכמובן את הסנדויץ שאיך שהוא מחזיק אותי חי :D :D
יום חמישי ארנון אצלי בבית וזורק לי בנון שלאנט" אתה מקריין השנה נכון"...??????
ישר עניתי "בוודאי "!!!
ומאותו רגע הגחלים עולות והלהבות אצלי יותר משריפת השנה
כולי חראפאנה אחת גדולה
מגיע שישי בבוקר ,מגיע ליוטבתה ומשום מה אני עם תחושה של אנשים בשאנטי הכל איזי ....ואני אומר לעצמי מה זה זה???whay like this?
ואזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז אני ניגש לדי ג'יי ונוטל את המיקרופון ומאחל בעדינות (שלא תימשך לעד) "בוקר טוב" מכנס את הגולשים לתדרוך
וזה מתחילללל
המקצים יוצאים ואני מתחיל להאיץ בהם בתחילה בעדינות (טוב גם לי קר ) לישיי מילר מבקש ממני ליחצן מעילי רוח ב40 שקלים ואמת הוא שם עליי אחד ווואלה זה מ הזה עזר לי תודה אחי
קורא לכל המשתתפים לההיות קשובים
משדר את המצב במים, מגרש מופרעיי גלישה שמפריעים לתחרות (נו מה גם אני כזה ) :a :a :a :a :a :a :a
הרוח מרביצה 40 -45 קשר איזה עונג לפנים מזל שהידקתי את התחתונים אחרת הייתי נשאב לעגלת התה למעלה :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: כמו ביוואס ובאט הד חחח
ניגש לראיין את ג'ילס דנל (טוב גולש pwa לא מגיע לארץ כל הזמן9 מזל שיש את ארנון כאן איתנו )שואל אותו שאלות מי מספנסר אותו תוצאות שלו בתחרויות וכו
כמובן שהוא עונה ומן הסתם לא מסתכל אליי אלא למים לראות מה קורה שם :o :o :o
תוך כדי אני רואה שצריך חילוץ וכאן אני שולח פירגונים ענקיים לדורון בס והאנשים שאיתו פשוט מקצוענים לפנים
הבחור פשוט נכנס לים הקשה עם האופנוע שלו ועושה בים כשלו לא יאומן שליטה אבסולוטית בכלי אין מילים.
מעניק ביטחון במים ושלף אנשים ממצבים קשים אחי ישר כוח האין עלייך !!
מאי שם ניגשת אליי לימור ומגישה לי תה חם וטעים תודה לימורי
רשימות נידחפות ונירטבות
באחד ממקצי חצי גמר כמעט טעיתי והוצאתי מקצה שגוי בגלל שנידבקו לי הרישומים (חזקקקק)
נגיש אליי בחור שאני לא מכיר ואמר לי "תשמע אתה קצת גס......יש כאן ילדים אולי תדבר בשפה גבוהה יותר ? 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O what the fuck מאיפה אתה בא לי עכשיו????
מהר מאוד התעשתתי ועניתי לו " לא היום" תבוא מחר" חצוף ,סטורם ריידר, והוא רוצה שיעור בלשון ושפה נקייה
לך תעשה קורס אצל חניתה צנטנר לנימוסים והליכות ותלך מכאן .
הנה שידור חי מהסטורם ריידר בשפה גבוהה :ket: :ket: "הנה אני רואה לי לתומי את אחד הגולשים גולש במים סוערים ואינני יודע עם הוא ישרוד . האומנם הוא שרד????
לך תעשה ק-ה חצוף
טוב זהו מתחיל הגמר הביצועים מטורפים מוטי סלבין נותן בוטם טרננים מדהימים אחד אחרי השני ושלף אחריו מוציא דברים שלא ראיתי הרבה זמן כאן
ופתאום הצרפתי מהפאקינג נו וואיר מתרומם לדאבל מטורף ומהיר ........בוםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם מושלם!!!!!!!!!!
ואני צועק וואייייי והקהל כאן נכנס לאקסטאזה
איזו רמה איזו תחרות אני רואה את ארנון שוחה לו במים במהירות אחרי שנפל אוי ואבוי איזה -ין( בלי שפה נמוכה ) הבטחתי לבחור...
חייב כאן וידוי מעולם לא היתה כאן תחרות ברמה כזאת קהל מדהים רוח מטורפת כל היום מפגיזה ללא רחם
כל התחרות נמצאים לידי ילדי חוג השייט מהחוף השקט ושואלים שאלות מתענינים מביאים לי קולה לשתיה מצטלמים איתי (ואני בכלל לא גולש)
ברוך 60 קשר מזרחי אני מגיע אלייך!!
אחי אתה מבחינתי הפייבוריט של גולשי הקייט המטורפים בתחרות הזאת
עלית לגבהים חולניים שטרם ניראו כאן וזה באחריות אף אחד לא עלה לחלל כמוך
ניראה לי שאתה נשק יום הדין לאיום האיראני .עוצמת המכה השלישית!
אני מדליק אותך ויורה אותך לאויר
3......2......1.......ובום אתה ב30 מטר הקהל מתחרפן כאן נתת שואו מטורף שמצדיק ספינסור אימתני של בי ג'י סרפינג לתמיד
אילן כועס עליי "רון תירגע הוא לא נורמאלי וגם אתה, הוא יפצע לגמר .
ובוםםםם עוד אחד לפנים אני כבר לא יודע מה לעשות איתך
איך עוצרים את הנער
מכאן אני שולח תודות אדירות לזורקין שבלעדיו צוות השיפוט היה הופך לנשות לוט
אירגנת את הדבר האמיתי לצוות השופטים מוגן מרוח וגשם ואני דוגל בשקיפות אמיתית ואתה עשית את זה ברמה אחת מעל כל מה שהיה כאן
תודה ענקית איש יקר
אחים דגן .......איך מתחילים? כל המילים כאן נאמרו היה פשוט מטורף בת גלים והחוף במיוחד מעולם לא היה כאן כל כך יפה אנשים נהדרים תנאים מושלמים אולי יותר מידי חזק קר רצח אירגון טוב יעיל שרון זגורי אחד ויחד שדאג לנו ולסדר מופתי
צוות שיפוט טוב ויעיל לא נתון ללחצים מאף אחד
מושלם !
אני מאוד מאוד נהינתי לשדר את התחושות האוירה המתח וכמובן להדליק את הגולשים והקהל המדהים שליווה אותי
תודה
נערך לאחרונה על ידי carbon fiber ב 19 פברואר 2012, 00:24, נערך פעם 1 בסך הכל.
תמונה
סמל אישי של משתמש
carmicarmi
איזה_גולש_אתה: גולש קייט

Re: סטורם ריידר מזוית השידור

שליחה על ידי carmicarmi »

רון, אתה משדר מדהים.
אתה נותן ססגוניות לאירוע .
שאפו
סמל אישי של משתמש
naty

שליחה על ידי naty »

carbon fiber כתב:מזה כחודש לערך אני שומע באויר...ס סט סטו סססטור סטוררררםםם סטורם רייידררררררררררר וכולי גחלים!
אני אוהב את האנשים ההתרחשויות הרוחות המטורפות הקור הנכנס לעצמות הגשם שמצליף וכמובן את הסנדויץ שאיך שהוא מחזיק אותי חי :D :D
יום חמישי ארנון אצלי בבית וזורק לי בנון שלאנט" אתה מקריין השנה נכון"...??????
ישר עניתי "בוודאי "!!!
ומאותו רגע הגחלים עולות והלהבות אצלי יותר משריפת השנה
כולי חראפאנה אחת גדולה
מגיע שישי בבוקר ,מגיע ליוטבתה ומשום מה אני עם תחושה של אנשים בשאנטי הכל איזי ....ואני אומר לעצמי מה זה זה???whay like this?
ואזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז אני ניגש לדי ג'יי ונוטל את המיקרופון ומאחל בעדינות (שלא תימשך לעד) "בוקר טוב" מכנס את הגולשים לתדרוך
וזה מתחילללל
המקצים יוצאים ואני מתחיל להאיץ בהם בתחילה בעדינות (טוב גם לי קר ) לישיי מילר מבקש ממני ליחצן מעילי רוח ב40 שקלים ואמת הוא שם עליי אחד ווואלה זה מ הזה עזר לי תודה אחי
קורא לכל המשתתפים לההיות קשובים
משדר את המצב במים, מגרש מופרעיי גלישה שמפריעים לתחרות (נו מה גם אני כזה ) :a :a :a :a :a :a :a
הרוח מרביצה 40 -45 קשר איזה עונג לפנים מזל שהידקתי את התחתונים אחרת הייתי נשאב לעגלת התה למעלה :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: כמו ביוואס ובאט הד חחח
ניגש לראיין את ג'ילס דנל (טוב גולש pwa לא מגיע לארץ כל הזמן9 מזל שיש את ארנון כאן איתנו )שואל אותו שאלות מי מספנסר אותו תוצאות שלו בתחרויות וכו
כמובן שהוא עונה ומן הסתם לא מסתכל אליי אלא למים לראות מה קורה שם :o :o :o
תוך כדי אני רואה שצריך חילוץ וכאן אני שולח פירגונים ענקיים לדורון בס והאנשים שאיתו פשוט מקצוענים לפנים
הבחור פשוט נכנס לים הקשה עם האופנוע שלו ועושה בים כשלו לא יאומן שליטה אבסולוטית בכלי אין מילים.
מעניק ביטחון במים ושלף אנשים ממצבים קשים אחי ישר כוח האין עלייך !!
מאי שם ניגשת אליי לימור ומגישה לי תה חם וטעים תודה לימורי
רשימות נידחפות ונירטבות
באחד ממקצי חצי גמר כמעט טעיתי והוצאתי מקצה שגוי בגלל שנידבקו לי הרישומים (חזקקקק)
נגיש אליי בחור שאני לא מכיר ואמר לי "תשמע אתה קצת גס......יש כאן ילדים אולי תדבר בשפה גבוהה יותר ? 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O what the fuck מאיפה אתה בא לי עכשיו????
מהר מאוד התעשתתי ועניתי לו " לא היום" תבוא מחר" חצוף ,סטורם ריידר, והוא רוצה שיעור בלשון ושפה נקייה
לך תעשה קורס אצל חניתה צנטנר לנימוסים והליכות ותלך מכאן .
הנה שידור חי מהסטורם ריידר בשפה גבוהה :ket: :ket: "הנה אני רואה לי לתומי את אחד הגולשים גולש במים סוערים ואינני יודע עם הוא ישרוד . האומנם הוא שרד????
לך תעשה ק-ה חצוף
טוב זהו מתחיל הגמר הביצועים מטורפים מוטי סלבין נותן בוטם טרננים מדהימים אחד אחרי השני ושלף אחריו מוציא דברים שלא ראיתי הרבה זמן כאן
ופתאום הצרפתי מהפאקינג נו וואיר מתרומם לדאבל מטורף ומהיר ........בוםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם מושלם!!!!!!!!!!
ואני צועק וואייייי והקהל כאן נכנס לאקסטאזה
איזו רמה איזו תחרות אני רואה את ארנון שוחה לו במים במהירות אחרי שנפל אוי ואבוי איזה -ין( בלי שפה נמוכה ) הבטחתי לבחור...
חייב כאן וידוי מעולם לא היתה כאן תחרות ברמה כזאת קהל מדהים רוח מטורפת כל היום מפגיזה ללא רחם
כל התחרות נמצאים לידי ילדי חוג השייט מהחוף השקט ושואלים שאלות מתענינים מביאים לי קולה לשתיה מצטלמים איתי (ואני בכלל לא גולש)
ברוך 60 קשר מזרחי אני מגיע אלייך!!
אחי אתה מבחינתי הפייבוריט של גולשי הקייט המטורפים בתחרות הזאת
עלית לגבהים חולניים שטרם ניראו כאן וזה באחריות אף אחד לא עלה לחלל כמוך
ניראה לי שאתה נשק יום הדין לאיום האיראני .עוצמת המכה השלישית!
אני מדליק אותך ויורה אותך לאויר
3......2......1.......ובום אתה ב30 מטר הקהל מתחרפן כאן נתת שואו מטורף שמצדיק ספינסור אימתני של בי ג'י סרפינג לתמיד
אילן כועס עליי "רון תירגע הוא לא נורמאלי וגם אתה, הוא יפצע לגמר .
ובוםםםם עוד אחד לפנים אני כבר לא יודע מה לעשות איתך
איך עוצרים את הנער
מכאן אני שולח תודות אדירות לזורקין שבלעדיו צוות השיפוט היה הופך לנשות לוט
אירגנת את הדבר האמיתי לצוות השופטים מוגן מרוח וגשם ואני דוגל בשקיפות אמיתית ואתה עשית את זה ברמה אחת מעל כל מה שהיה כאן
תודה ענקית איש יקר
אחים דגן .......איך מתחילים? כל המילים כאן נאמרו היה פשוט מטורף בת גלים והחוף במיוחד מעולם לא היה כאן כל כך יפה אנשים נהדרים תנאים מושלמים אולי יותר מידי חזק קר רצח אירגון טוב יעיל שרון זגורי אחד ויחד שדאג לנו ולסדר מופתי
צוות שיפוט טוב ויעיל לא נתון ללחצים מאף אחד
מושלם !
אני מאוד מאוד נהינתי לשדר את התחושות האוירה המתח וכמובן להדליק את הגולשים והקהל המדהים שליווה אותי
תודה
ואוו איזה חצוף אתה רון ..... :lol:
העתקת את כל מה שגוטמן ואני כתבנו שנה שעברה ...... , בעצם בלי הקטע של אילן וברוך ..... :fg:
סתםםם האמת כנראה שכל תחרות שאורי וארנון מארגנים היא קפיצת מדרגה לרמה שמעולם עוד לא נראתה כאן . :lol:
[img]http://communabuilder.tapuz.co.il/UsersFolders/hisardut/images/1712200646701.jpg[/img]
סמל אישי של משתמש
kiteclub
איזה_גולש_אתה: גולש קייט
יצירת קשר:

שליחה על ידי kiteclub »

רון - שאפו וכל הכבוד!
www.surfclub.co.il
בית-ספר ומועדון גלישה בחיפה 04-8550183
סמל אישי של משתמש
yufan

שליחה על ידי yufan »

רון יא תותח !

כבוד כבוד ...תתחיל לעבוד ...
אני רוצה את הגלשן שליייייייייייייייייייייייייי :msw2: :msw2: :msw2:
סמל אישי של משתמש
carbon fiber

הגלשן שלך בשלבי סיום מתקדמים
וואלאק איך אני אעשה את הכל אני לא תמנון בעל 8 זרועות :D :D
יהיה יפה וחזק אל פחד
תמונה
סמל אישי של משתמש
yufan

שליחה על ידי yufan »

הכל בכיף אחי . נדבר

Mc Ron
סמל אישי של משתמש
גולן
איזה_גולש_אתה: גולש חספקה
יצירת קשר:

שליחה על ידי גולן »

רון,
כל הכבוד על הקריינות - הטרפת את התחרות. :bade3:
קיבלתי פה תלונות שלא הזכרת את כולם בין מחלקי התה.
יכול להיות שבכלל זגורי :auto-mysterymachine: שתה לך אותו ?
סמל אישי של משתמש
גולן
איזה_גולש_אתה: גולש חספקה
יצירת קשר:

שליחה על ידי גולן »

רון,
אתה בדרך להיות ניסים קיויתי של בת גלים

תמונה
סמל אישי של משתמש
carbon fiber

אני מצהיר קבל עם ופורום מכובד זה
יקירתו, אישתו, של מנהל הפורום האגדי מר גולן פרי עזרה, תמכה ,ועצה עצה לי וכמובן דאגה לחימום ליבי וקיבתי הצרה
בשעת מצוקה וסעד ...
על כך איילת תבורכי....
מעמדת השידור הוירטואלית הזאת אני מוקיר לך תודה
אהיה אסיר תודה כל ימי התחרויות החורפיות
תמונה
שלח תגובה